Cautare

2284 de rezultate pentru "vasile medesan" (3.36 secunde)
S-au inaugurat doar 1.000 metri din 1.800 In 2011 ar fi trebuit finalizata prima etapa din Bulevardul Buzesti - Berzei - Uranus, cuprinsa intre Piata Victoriei si Vasile Pirvan, cu o lungime de 1,8 kilometri.
Edilul spera ca prima etapa a proiectului, mai exact tronsonul dintre Piata Victoriei si strada Vasile Parvan, sa fie finalizata pana la sfarsitul lunii iulie. ... Vasile Parvan.
Vasile, pana la ora stingerii Faptul ca este in inchisoare nu-l impiedica pe Gigi Becali sa se roage la Dumnezeu singur, retras de colegii sai.
Eugen Dinu) Scriitorul si eseistul Vasile Ernu i-a pus la zid pe tinerii care au creat programul pentru detectarea stirilor false. ... Vasile Ernu considera programul tinerilor artisti o continuare a ideilor lui Lev Davidovici Trotki, revolutionar bolsevic: ... nu servesc informatie purificata, conchide Vasile Ernu.
Anchetatorii sustin ca, sub paravanul unor saloane de masaj erotic, Vasile si Tatiana Pruteanu, impreuna cu fiul Vasile Jr., obligau angajatele sa se prostitueze.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti) organizat in curtea MTR. ... Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa zilele acestea la targul de produse traditionale organizat de Florii, in curtea MTR. ... Am avut un caz care s-a vindecat de cancer de col luand 25 de picaturi de tinctura de propolis dimineata, pe stomacul gol", ne-a spus Vasile Stan, apicultor.
Vasile Iliuta: ... Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, se declara multumit de suma alocata judetului nostru: ... Raman cu biroul in mijlocul comunitatilor, indiferent de apartenenta politica a primarilor si voi fi in continuare un sprijin pentru ei, a declarat Vasile Iliuta.
Actiuni organizate si sustinute de Actiunea 2012, Calarasi Semneaza pentru Basarabia, Consiliul Local a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si ziarul Argument/ www.argumentpress.ro 50 de calaraseni, elevi, profesori, artisti plastici au fost primiti cu bucurie la liceul Vasile Alecsandri din Chisinau intr-o vizita pregatita de Liliana Manea si Daniela Vacarciuc directorul liceului Vasile Alecsandri impreuna cu Nelu Balasa.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV. ... Vasile Milea cu Bd.
Si noi am fost sesizati telefonic cum ca ar fi existat un incident, dar am verificat, am luat si declaratii in acest sens - si nimic”, sustine seful postului de Politie Baneasa, inspector principal Vasile Marcuta.
Si noi am fost sesizati telefonic cum ca ar fi existat un incident, dar am verificat, am luat si declaratii in acest sens - si nimic”, sustine seful postului de Politie Baneasa, inspector principal Vasile Marcuta.
Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca a propus Comisiei de validare a acestui for legislativ invalidarea mandatului de senator pentru Vasile Brandusel Nichitean, care a candidat pe listele Partidului Democrat (PD).
Canotoarea Elisabeta Lipa nu mai ocupa functia de consilier pe probleme sportive al ministrului Administratiei si Internelor, dupa ce ministrul Vasile Blaga a hotarit sa-i scoata postul din organigrama.
Membrii Comisiei juridice din Senat au aprobat ieri cererea ministrului de Interne, Vasile Blaga, de a reveni asupra deciziei de a demisiona din Parlament.
Scandalul a fost repede aplanat, pentru moment, de vicepresedintele Vasile Blaga, care a spus ca prioritatea PD este castigarea alegerilor pentru Primaria Capitalei, urmand ca orice candidatura la presedintia Partidului Democrat sa fie binevenita, cu respectarea prevederilor statutare.
Stiu ca si domnul senator Ion Vasile si-a manifestat intentia, dar eu v-am rugat sa fie cate unul, plus ca dumneavoastra sunteti un doctor care nu-si mananca pacientii. ... Vasile Emilian Cutean: ... Aurelia Vasile:
El s-a intalnit, la Chisinau, cu omologul sau moldovean Vasile Tarlev, cu care a discutat despre relatiile politice si economice dintre cele doua tari.
Cei patru ministri (foto de la stanga la dreapta), Vasile Blaga - Interne, Radu Berceanu - Transporturi, Adriean Videanu - Economie, Elena Udrea - Dezvoltare si Turism, sunt cel mai adesea aratati cu degetul atunci cand vine vorba despre amestecarea politicii cu afacerile, pentru ca sunt patru politicieni extrem de bogati, cu relatii bune si cu membrii altor partide, dar si cu alti oameni de afaceri.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a confirmat in urma cu putin timp, faptul ca in aceasta dimineata i-a prezentat premierului Emil Boc demisia. Vasile Blaga a precizat totodata ca este vorba despre o demisie de onoare.
google-analytics.com